Όροι Συναλλαγής

Η Εταιρεία ΤΣΕΛΕΠΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε. με διακριτικό τίτλο ΚTΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ Α.Ε. και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 29082014000 η οποία εδρεύει στο Δήμο Τρίπολης, Αρκαδίας και διεύθυνση 14 χλμ. Τρίπολης – Καστρίου, ΤΚ 22012, καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με ΚΑΚ 2270876 για εξ’ αποστάσεως πωλήσεις μέσω της ιστοσελίδας: www.tseleposcellar.gr.

Το κόστος της κάθε παραγγελίας διαμορφώνεται ανάλογα με την τιμή του κάθε προϊόντος (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α), καθώς και με τον τόπο παράδοσης της. Παραγγελίες πραγματοποιούνται μόνο εντός Ελλάδος. Η αποστολή παραγγελιών στο εξωτερικό δεν πραγματοποιείται μέσω του e-shop. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2710 544 440 ή μέσω e-mail στο orders@tseleposcellar.gr.

Ο χρόνος παράδοσης σε αστικές περιοχές είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Στις περιπτώσεις Απομακρυσμένων ή Δυσπρόσιτων προορισμών οι ανωτέρω χρόνοι επεκτείνονται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. Για τις περιοχές αυτές υπάρχει και επιπλέον χρέωση μεταφορικών.

Η εξόφλησης της παραγγελίας γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

I. Ηλεκτρονικά με τη χρήση πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας Mastercard ή Visa μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών και συναλλαγών του Viva Wallet.

II. Με απευθείας κατάθεση του συνολικού ποσού που συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αποστολής σε έναν από τους τρεις (3) λογαριασμούς της εταιρείας μας οι οποίοι αναφέρονται παρακάτω:

  • 1. Alpha Bank IBAN: GR93 0140 5100 5100 0200 2016 540
  • 2. Τράπεζα Πειραιώς IBAN: GR66 0171 3130 0063 1314 8840 229
  • 3. Εθνική Τράπεζα IBAN: GR10 0110 4780 0000 4780 0135 957

Οι δαπάνες μεταφοράς επιβαρύνουν τον καταναλωτή και εμφανίζονται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Για παραγγελίες άνω των 200,00€ τα μεταφορικά καλύπτονται από την εταιρεία μας.

Η διάρκεια ισχύος των προσφορών ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Η ΤΣΕΛΕΠΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει, κατά την ανέλεγκτη κρίση της, τη διάρκεια προσφοράς και τις τιμές των προσφερόμενων προϊόντων. Υπενθυμίζεται η ύπαρξης της ευθύνης του πωλητή για πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων σύμφωνα με το άρθρο 5 του νόμου 2251/1994 και τα άρθρα 534επ. του Αστικού Κώδικα.

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική και μόνο χρήση, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε χωρίς να αναφέρετε κάποιο λόγο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή του σε εσάς, επιστρέφοντας μας το προϊόν χωρίς κάποια αιτιολόγηση.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον:

Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η σχετική δήλωσή σας γίνει πριν την παρέλευση του 14ημέρου από την παράδοσή του σε εσάς μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο +302710544440 ή μέσω email στο orders@tseleposcellar.gr.

Η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της σχετικής ως άνω Δήλωσής σας για Υπαναχώρηση.

Εφόσον εντός του εν λόγω διαστήματος το προϊόν παραληφθεί από εμάς, και αφού ελεγχθεί και διαπιστωθεί η καλή του κατάσταση κατά τα ανωτέρω, θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το είχατε εξοφλήσει και αφού προηγηθούν οι τυχόν απαραίτητες τραπεζικές ενέργειες το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημέρα που αποστέλλεται σε εμάς η Δήλωση σας Υπαναχώρησης.

Προϋπόθεση για την έγκυρη άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του να είναι η αρχική, όχι κατεστραμμένη ή ελλιπής ή φθαρμένη.

Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση του προϊόντος, θα πρέπει να αποκαταστήσετε με χρηματική αποζημίωση τη μείωση της αξίας του που θα αφαιρεθεί από το τίμημα και θα ενημερωθείτε σχετικά πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης και επιστροφής των χρημάτων.

Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως λ.χ. προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές ή είναι σαφώς εξατομικευμένα )( προσαρμοσμένη ετικέτα), προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή της υγιεινής εφόσον έχουν αποσφραγιστεί ή διαπιστωθεί έστω προσπάθεια αποσφράγισης ή παρέμβασης ή μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα.

Close
Close

Είσοδος

Close

Καλάθι (0)

Cart is empty Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.γλώσσα


0