καλωσορίσατε στο κελλάρι μας

Το 1989 ο Γιάννης και η Αμαλία αποφασίζουν να τραβήξουν τη δική του ξεχωριστή πορεία στο χώρο του κρασιού ιδρύοντας το Κτήμα Τσέλεπου. Από την κυκλοφορία του πρώτου κρασιού Μαντινείας το 1991, την ολοκλήρωση του οινοποιείου το 1994 μέχρι και τις πρώτες εμφιαλώσεις του Κτήματος Δρυόπης και της Κάναβας Χρυσού – Τσέλεπος, το υπόγειο του ιδιόκτητου σπιτιού που συστεγάστηκε στο Κτήμα αποτέλεσε το προσωπικό «Κελάρι» του Γιάννη Τσέλεπου. Το μέρος αυτό αποτέλεσε το πρώτο σπίτι για λίγες, επιλεγμένες φιάλες από κάθε ετικέτα που κυκλοφόρησε ποτέ από τα τρία οινοποιεία στη Μαντινεία – Νεμέα – Σαντορίνη.

Σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής αυτής έχει μεταφερθεί στις γειτονικές σύγχρονες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις του Κτήματος στη Μαντινεία όπου τα κρασιά παλαιώνουν σε ιδανικές θερμοκρασίες εξελίσσοντας τον πολύπλοκο χαρακτήρα τους. Αυτές οι λίγες, εκλεκτές φιάλες που έχουν απομείνει (και από χρονιές ορόσημα), αποτελούν τη ζωντανή ιστορία των τριών οινοποιείων αλλά και των ευρύτερων οινικών περιοχών και «terroir» που αντιπροσωπεύουν.

Θέλοντας να μοιραστούμε αυτές τις συλλεκτικές, απομείναντες φιάλες μαζί σας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το e-shop στο οποίο θα διατίθενται μόνο κάποιες επιλεγμένες ετικέτες που δεν είναι διαθέσιμες σήμερα στην αγορά, σε συγκεκριμένο περιορισμένο αριθμό φιαλών.

Παράλληλα, μέσα από το TSELEPOS CELLAR θα διατίθενται αποκλειστικά και κάποιες καινούργιες, πειραματικές, PREMIUM ΕΤΙΚΕΤΕΣ που θα αποτελούν μια εντελώς καινούργια πρόταση στο ήδη υπάρχον portfolio μας. Γι’ αυτό μείνετε σε επαφή μαζί μας ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για όλες τις καινούργιες EXCLUSIVE κυκλοφορίες παραγωγής μας.

Close
Close

Είσοδος

Close

Καλάθι (0)

Cart is empty Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.γλώσσα


0